tiistai 30. joulukuuta 2014

Oletko jo hypännyt Kyytiin?

Kymenlaakson kirjastojen yhteinen verkkokirjasto eli Kyyti.fi uudistui ulkoasultaan yli vuosi sitten. Viime kesänä myös nuorten Kyyti.fi sivusto sai omanlaisensa ulkoasun. Oletko jo käynyt katsomassa uudistusta? http://kyyti.fi/palvelut/nuoret. Käy katsomassa sivua ja anna palautetta tämän kirjoituksen kommenttikentässä :)

Ulkoasun lisäksi sivulle on tullut pari uutta osiota. Ensimmäinen uutuus on Kysy kirjastolta - kysymyspalsta. Siellä voit kysyä mitä vain kirjoihin ja kirjastoon liittyvää.

Toisena uutuutena on nuorten omat uutuudet sivun vasemmassa alanurkassa. Uutuuksia pyritään lisäämään säännöllisesti, joten alanurkkaan kannattaa katse suunnata aika ajoin.

Etusivulla on myös nuorille omat ajankohtaiset jutut ja oma tapahtumakalenteri.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Nuorten sivun oikeasta laidasta löytyy nyt kaksi banneria vinkkeihin. Nuorten vinkeistä löydät henkilökunnan ja nuorten kirjoittamia aineistovinkkejä. Myös sinä voit helposti kirjoittaa vinkkejä muiden nuorten iloksi. Kirjojen lisäksi voit vinkata elokuvia, musiikkia tai mitä vain Kyyti-kirjastoista löytyvää aineistoa. Vinkit voivat olla lyhyitä, pitkiä tai siltä väliltä. Tule rohkeasti kertomaan oma mielipiteesi valitsemastasi aineistosta.

Myös tämä Kymenlaakson kirjastojen verkkolukupiiri -blogi sai uuden värityksen nuorten Kyyti-sivun uudistuksen myötä. Mitä pidät värimaailmasta?

Tervetuloa Kyytiin!



1 kommentti: